La Ricarda 2017

Un any més vam tenir el plaer de visitar la Ricarda. Amb bona companyia el dia va transcòrrer entre el discurs arquitectònic meridat amb les vivències dels propietaris i un extraordinari dinar en familia al jardí de la casa.

Un año más tuvimos el placer de visitar la Ricarda. En buena compañía el día transcurrió entre el discurso arquitectónico maridado con las vivencias de los propietarios y una extraordinaria comida en el jardín de la casa.

Torneig de pàdel 2017 | Torneo de padel 2017

La segona edició del Torneig bulthaup Sant Cugat de pàdel es va celebrar el passat setembre amb un èxit de participació. Unes 200 parelles inscrites al torneig a les instalacions del Club Junior de Sant Cugat van poder gaudir d’una setmana de partits i les novetats d’aquest any: la visita de Gerard Romero i show cooking en la b2 de bulthaup amb degustació de burritos.
El torneig va concloure dissabte en una entrega de premis i una festa amb 300 persones.

La segunda edición del Torneo bulthaup Sant Cugat de pàdel se celebró el pasado septiembre con un gran éxito de participación. Unas 200 parejas inscritas en el torneo en las instalaciones del Club Junior de Sant Cugat pudieron disfrutar de una semana de partidos y las novedades de este año: la visita de Gerard Romero y el show cooking en la b2 de bulthaup con degustación de burritos.
El torneo concluyó en una entrega de premios y un fiesta con 300 personas.

10è aniversari bulthaup Sant Cugat I 10º aniversari bulthaup Sant Cugat I

El passat 18 de maig vam celebrar els 10 anys d’estudi de cuines i la presentació de la nostra exposició de Carl Hansen & Søn. La festa va ser una emotiva vetllada amb la millor companyia de clients, col.laboradors i amics.

El pasado 18 de mayo celebramos los 10 años de estudio de cocinas y la presentación de nuestra exposición de Carl Hansen & Søn. La fiesta fué una emotiva velada con la mejor compañía de clientes, colaboradores y amigos.

Momentos bulthaup: La Ricarda

El passat novembre bulthaup ens va regalar una fantàstica experiència. La visita a la Ricarda és un viatge que t’endinsa a un temps i un espai en una companyia molt especial. El recull de fotografies que es van fer potser no ho diuen tot però és un record gràfic del moment.. arquitectura, amics, gastronomia i converses de sobretaula.

El pasado noviembre bulthaup nos regaló una experiencia fantástica. La visita a la Ricarda es un viaje que te transporta a un tiempo y a un espacio con una compañía muy especial. El reportaje fotográfico que se hizo puede que no lo explique todo, pero es un buen recuerdo gráfico del momento... arquitectura, amigos, gastronomía y conversaciones de sobremesa.

Torneo de padel | Torneig de padel

Torneo de padel bulthaup Sant Cugat 2016. Video resumen del torneo y fiesta de entrega de premios.

Torneig de padel bulthaup Sant Cugat 2016. Video resum del torneig i festa d’entrega de premis.

Cooking Truck de Bora i Evento Irinox

Aquest mes de febrer hem sortit al carrer amb el Cooking Truck de Bora on el chef Alfons Ferrero ens ha fet un show cooking a un espai tant especial com el camió de Bora.
A la botiga ens han visitat la chef italiana Stefania Sorbara i alguns arquitectes i clients per degustar uns plats que han cuinat amb la tècnica de l’ultracongelació i l’envasament al buit amb electrodomèstics d’Irinox.

Este mes de febrero hemos salido a la calle con el Cooking Truck de Bora en el que el chef Alfons Ferrero ha realizado un show cooking en un espacio tan especial como lo es el camión de Bora.
En la tienda nos ha visitado la chef italiana Stefania Sorbara junto a algunos arquitectos y clientes para degustar unos platos cocinados con la técnica de ultracongelación y envasado al vacío con
electrodomésticos de Irinox.