Benvinguts a bulthaup Sant Cugat

El espacio bulthaup gallery Sant Cugat se creó en el año 2010 como culminación de una trayectoria profesional de más de 15 años en el sector del diseño abarcando diferentes ámbitos: arquitectónicos, diseño de producto y interiorismo.

bulthaup gallery decide representar la firma bulthaup en Sant Cugat por su significativa historia, su precisión, máxima calidad y perfección técnica, permitiendo englobar en un mismo sector la excelencia como diseño de producto, interiorismo y arquitectura. Entramos en la vivienda con el fin de estructurar espacios, organizar ambientes funcionales que aporten un valor añadido y que hagan de la cocina un espacio vital dentro del hogar.

L'espai bulthaup gallery Sant Cugat va ser creat l'any 2010 com a culminació d'una trajectòria professional de més de 15 anys en el sector del disseny englobant diferents àmbits des de l'arquitectònic, el disseny de producte i l' interiorisme.

bulthaup gallery decideix representar la firma bulthaup a Sant Cugat per la seva significativa història, la seva precisió, màxima qualitat i perfecció tècnica, permetent englobar en una mateix sector l'excellència com a disseny de producte, l' interiorisme i l'arquitectura. Entrem en la vivenda per tal d'estructurar espais, organitzar ambients funcionals que aportin un valor afegit i que facin de la cuina un espai vital dins de cada llar.Benvolguts amics i clients,

A partir del dilluns, 11 de maig, tornem a obrir el nostre showroom amb totes les mesures d’higiene necessàries per a garantir la seva seguretat i la dels nostres treballadors.

Visiti’ns, o sol·liciti’ns una cita amb antelació.
Serà un plaer atendre’l i poder retrobar-nos.

Cordialment,
El seu equip bulthaup Sant Cugat